Join us

Dear friend.

If you are serious operator in 11m and you want to become member Lima radio dx group?  You will find more information join the LR dx group...GO---> www.limaradio.it or send message us. (contact)


Hyvä vierailija,
Täältä löydät kaikki tiedot liittymisestä Lima Radio DX -ryhmään. Haluamme jäseniksi vain kokeneita alan harrastajia ja niitä, jotka haluavat saada yhteyksiä yli rajojen. Jos haet kutsukoolia kotimaan liikenteeseen tai aurorakeliin tämä ei ole sinun kerhosi.
Jäsenyyteen tarvitsemme Sinulta:·  Sinun tulee osoittaa vahva aktiivisuutesi 11m taajuudella ( QSL korteilla)

  • Henkilö ja osoitetietosi (sukunimi, etunimi, osoite, puhelin ja sähköposti)
  • viimeksi käyttämäsi kutsuPyyntöjä ei käsitellä ilman täydellisiä tai oikeita tietoja.
Jäsenyys on aina ilmaista ja tarjoamme jäsenilleyhden merkityksellisimmistä kutsukooleista 11 metrin taajuudella. Mahdollisuus ostaa kerhon omadivisioona QSL kortteja. Liittymis mahdollisuus omaan sähköiseen keskustelu onlineryhmäänryhmän tukea harrastuksen nykyaikaisiin kiemuroihin. Lopuksi haluamme mainita nimenomaisesti, että rasistisia taipumuksia, poliittisia keskusteluja ja kaikenlaista syrjintää ei suvaita tässä yhteisössä. Ryhmämme edustaa rajatonta ystävyyttä ja kansainvälistä ymmärrystä sekä intohimoa ja ammattitaitoa CB: n, HAM: n ja SWL: n aloilla. Mikäli kysyttävää tai haluat laittaa jäsenhakemuksen, laita yhteydenottosivun kautta viesti.


de 56LR001 Mr. Mike

Finland Coordinator and World HQ member

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita